Tavaly április óta betegeskedett a nagymamám csak nagyon nehezen tudtuk elvinni az orvoshoz. A háziorvos csak a negyedik beutalóval tudta befektetni a kórházba és elkezdődőtt a vizsgálatok sorozata, miután kiderült,hogy vastagbél daganata van a nagyinak és sajnos a szervezete nem bírta. Rengetegett vitt engem nyaralni a Balatonra a 90-es években . A Hotel Familiában szálltunk meg állandóan és két hetet voltam mindig.Egy hétig a nagyival egy hétig anyuékkal nyaraltunk ott. Nagyon sok mindent köszönhetünk neki az autót,lakást,recepteket,ajándék tárgyakat. Hiányozni fognak a közös ebédek,vásárlások és a karácsonyi vacsora ahol mindig nálunk aludt és másnap mentünk át Érdre a keresztapámékhoz. Sajnos 2010 karácsonyát és szilveszterét a kórházban töltötte és nem jött ki onnan. Január 7-én hajnalban elhunyt.

Nagyon sokáig tartott amíg sikeresen elrendeztük a temetéssel kapcsolatban végül február 1-én kedden lett eltemetve és mise is volt február 6-án vasárnap.

 

 

 1921-2011

élt 90 évet

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Szabadidő  2011.01.12. 19:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hurraittanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr402579573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása