Az elmúlt hónapokban nagyon sok minden történt a családunkkal nem kell gondolni rosszra.Márciusban volt Budaörsön a Jókai Mór Művelődédi Központban a Ír Kocsmasó ahol itt volt a Zsani is, de a 300 fős férőhelyes terembe 600 voltunk, ezért a hatóságok nagyon megbüntették a szervezőket.Március 15-én kint voltunk a Pilvax Kávéháznál tartott MSZP ünnepségre ahol beszélt Mesterházy Attila és az Európai  Szocialisták képviseletében Martin Schulz.

Március 19-én Szombaton Székesfehérváron kirándultunk a Nyugdíjas Klubbal sajnos az időjárás nem fogadott a  kegyeibe nagyon rossz időnk volt.Ebben a hónapban több eseményen már nem voltunk a szüleimmel.

Áprilisban több helyen is voltunk először a Sportarénában mentünk el egy Koncz Zsuzsa Koncertre ami közel három órás volt. Csodálkoztunk is 67 évesen ilyen jól bírja a művésznő. Még ebben a hónapban találkoztunk a keresztapámékkal egy ebédre születésnapok és névnapok ünneplése alkalmából.

A húsvéti ünnepeket Debrecenben töltöttük a családdal és a látogatás alatt kint voltunk a temetőkben,mert csak ilyenkor tud a mama is elmenni hiszen Ákost áthelyezték Miskolcra így ritkábban tud haza látogatni.Áprilisban több esemény nem történt a családban.

Május igen mozgalmasan telt el a munka ünnepén általában kiszoktam látogatni,de az idén sajnos elmosta az egészet az eső.  Minden évben Budaörs városa megrendezi a budaörsi fesztivált ahol nagyon nagy érdeklődés van minden program iránt,de a legtöbben az utolsó napon vannak az utcabálon a főúton. Az idei fellépők között ott voltak Summer Sister, Demjén Ferenc. A buli zenét a Helikon Band szolgáltatta.

Május 14-én ismét megrendezte a város A Nagy Kocsmasót,de ezúttal a helyszín Budaörsi Sportcsarnok volt. A program 19:30 kezdődött a görög zenészekkel és táncosokkal,majd az ocho macho és a Firkin lépett fel.

 

A következő hétvégén május 20-21-én Felvidéki kiránduláson voltunk a szüleimmel. Ezt a az utat a Bobák Bálint Nyugdíjas Klub szervezte a két napos pihenés nagyon kellemesen telt és szép helyeket láttunk magyar idegenvezetőt kísért bennünket mind a két napon.

A pénteki napon a Krasznahorka várát néztük meg kisebb helyeket. A szállodánk kívülről nem nézett ki jól,de a szobák tiszták voltak és a személyzet vacsorával várt minket. A vacsora után a csoport egy része úgy döntött,hogy elmegy egyet sétálni a városban. Mi több,mint egy órát sétáltunk és kellemesen elfáradtunk,hogy kb 22:00 óra körül elaludtunk. Szombat reggel Lőcsére indultunk és egy három órás városnézés következett,majd a Szepességet néztük meg.

A nap további részében elindultunk a Magas Tátra felé. 2004-es Katasztrófa után még mindig lehet látni a pusztítás nyomait egyébként a Csorba tó nagyon szép hely. Ezen az úton régi jó ismerősünk vezetett Dávid Zoli.

Délután 15:30-kor indultunk Magyarország felé érkezés Budaörsre este 22:00 körül volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Szabadidő  2011.05.26. 16:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hurraittanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr242934439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása